Министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън съобщи, че при победа на

...
Министър-председателят на Великобритания Борис Джонсън съобщи, че при победа на
Коментари Харесай

Въвеждат три вида работни визи във Великобритания

Министър-председателят на Англия Борис Джонсън заяви, че при победа на идните избори през декември ще вкара три типа работни визи, съобщи БГНЕС.
Първата категория визи „ извънреден талант” ще бъдат издавани на учени, гении от започващи организации и хора, които ще допринесат за растежа на стопанската система на Англия. Подобни визи ще бъдат издавани на прима-балерини и първи цигулки, изясни Джонсън в изявление за вестник „ Съндей Таймс”. За такива хора няма да е належащо да имат предложение за работа в страната, а визи ще им бъдат издавани в действен порядък.
Във втората категория попадат квалифицираните служащи, които би трябвало да разполагат с предложение за работа на територията на Обединеното кралство.
Третият тип визи е предопределен за хора, които идват в страната „ на отсраслов принцип” за краткосрочна работа, която не изисква подготовка. Такива, да вземем за пример, са сезонните служащи в селското стопанство. Тази категория жители няма да имат опция да получат право на непрекъснато престояване.
Джонсън изясни, че системата ще бъде проведена по австралийски пример и ще разреши да се върне контролът върху английските граници след напускането на Евросъюза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР