Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев подкрепи идеята да се узакони

...
Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев подкрепи идеята да се узакони
Коментари Харесай

Медведев иска да криминализира спазването на санкциите наложени от САЩ

Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев поддържа концепцията да се узакони като закононарушение спазването на глобите наложени от Съединени американски щати от съветски жители, съобщи Медведев в изявление, написа в. " Москоу таймс ", представен от организация " Фокус ".

Попитан по отношение на предложение направено от долната камара на съветския парламент за криминализиране на поддръжката на американските наказания, Медведев съобщи че глобите са ориентирани към унищожаването на съветската социо-политическа система и нанасянето на щета на стопанската система и индивида.

Ако това е по този начин. тогава поддръжката на тези наказания от наши жители, би трябвало да бъде закононарушение. Никой не би трябвало да има правото да поддържа тези наказания наложени от Съединени американски щати без да е застрашен от административна или наказателна отговорност ", съобщи той. Дмитрий Медведев съобщи още, че държавното управление би трябвало да поддържа съветските компании, потърпевши от глобите, с цел да не се губят работни места.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР