Министър-председателят на Обединеното кралство Лиз Трас заяви, че Обединеното кралство

...
Министър-председателят на Обединеното кралство Лиз Трас заяви, че Обединеното кралство
Коментари Харесай

Обединеното кралство "никога няма да приеме" анексирането от Москва на четирите украински региона: Лиз Трас

Министър-председателят на Обединеното кралство Лиз Трас съобщи, че Обединеното кралство " в никакъв случай няма да одобри " четири окупирани района в Украйна като нещо друго от украинска територия, преди церемонията в Кремъл, по време на която се чака Русия публично да анексира тези области, съобщи CNN.

През последните дни подкрепяните от Кремъл управляващи организираха референдуми в Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие за присъединение към Русия. Гласуването беше отхвърлено от Киев и западните водачи като " машинация ".

" Никога няма да приемем областите Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие като нещо друго от украинска територия ", съобщи Трас в изказване в петък.

" Владимир Путин за следващ път работи в нарушаване на интернационалното право, без да обръща внимание на живота на украинския народ, който твърди, че съставлява.

" Обединеното кралство в никакъв случай няма да пренебрегне суверенната воля на тези хора и в никакъв случай няма да одобри районите Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие за нещо друго от украинска територия.

" Не може да се разреши на Путин да трансформира интернационалните граници благодарение на груба мощ. Ние ще подсигуряваме, че той ще загуби тази противозаконна война. "

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР