Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в заседанията на Европейския съвет,

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в заседанията на Европейския съвет,
Коментари Харесай

Борисов отива на важно посещение в Брюксел


Министър-председателят Бойко Борисов ще взе участие в съвещанията на Европейския съвет, които се организират на 22 и 23 март в Брюксел.
На 22 март държавните и държавни ръководители на страните членки ще обсъдят Единния пазар, Европейския учебен срок, обществени въпроси, търговията и Западните Балкани преди срещата на върха в София на 17 май.
Лидерите на Европейски Съюз ще проведат и съвещание във формата по член 50 от Договор за Европейския съюз на 23 март. На него ще бъде разискван напредъкът в договарянията с Обединеното кралство в подтекста на Споразумението по отдръпване.
Днес министър председателят Борисов ще взе участие в Тристранната обществена среща на върха, която се организира в Брюксел. В нея вземат участие ръководителите на институциите на Европейски Съюз и висшето управление на европейските обществени сътрудници, както и министър-председателят на страната, председателстваща Съвета. Основна тематика на пролетната Тристранна обществена среща е обвързвана с постигането на резултати в региона на Европейския дирек на обществените права.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР