Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет,

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет,
Коментари Харесай

Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет в Брюксел


Министър-председателят Бойко Борисов ще взе участие в съвещанието на Европейския съвет, което ще се организира на 12 и 13 декември в Брюксел. Това ще бъде първата среща на върха на Европейски Съюз, ръководена от Шарл Мишел след избирането му за ръководител на Европейския съвет от водачите на Европейски Съюз на 2 юли 2019 година
В Брюксел държавните и държавни ръководители ще обсъдят изменението на климата и дълготрайния бюджет на Европейски Съюз, както и Брекзит и подготовката за договарянията по бъдещите връзки сред Европейски Съюз и Обединеното кралство след отдръпването му. Сред останалите тематики, които ще бъдат разисквани на съвещанието на европейските водачи, са концепцията за осъществяване на Конференция за бъдещето на Европа, партньорството сред Европейски Съюз и Африка, промяната на Световната комерсиална организация.
В Брюксел водачите от ЕС-27 ще създадат обзор на постигнатия прогрес по осъществяването на изказването, направено на срещата на върха на страните от еврозоната от юни 2019 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР