Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с Мишел Барние, главен преговарящ

...
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с Мишел Барние, главен преговарящ
Коментари Харесай

Барние обясни на Борисов за преговорите Брюксел-Лондон

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с Мишел Барние, основен договарящ на Европейски Съюз за отдръпването на Обединеното кралство от Европейски Съюз. Барние срещна българския министър председател с хода на договарянията сред Брюксел и Лондон. Изразено беше общото мнение, че този развой би трябвало да подсигурява правата на жителите и на бизнеса, се показва в известието.

Той също по този начин е поздравил Борисов за сполучливото осъществяване на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и е поискал триумф на срещата на върха за Западните Балкани на 17 май в София.

Мишел Барние е на работно посещаване в България за срещи с министър-председателя Борисов, с министъра за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова и с представители на две парламентарни комисии в Народното събрание.

Барние взе участие и в конференция на тематика " Подгответе се за Брекзит - последици за европейския бизнес " и във конгрес на високо ниво Eurofi Financial Forum - конгрес на водачите в региона на финансовия бранш от Европейски Съюз и интернационалните организации.

В програмата му е планувано посещаване на софийското метро дружно с кмета на столицата Йорданка Фандъкова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР