Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министрите Николай Нанков и Ивайло

...
Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министрите Николай Нанков и Ивайло
Коментари Харесай

Борисов разпореди на министрите Нанков и Московски да предложат план за едновременно ремонтиране на мостовете по пътната и жп инфраструктура


Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на министрите Николай Нанков и Ивайло Московски да предложат решение, което да дава опция ремонтите на мостовете по пътната и транспортна инфраструктура да се осъществят по едно и също време.

„ Знаете, откогато са издигнати в България мостовете не бяха ремонтирани по автомагистралите, имаме по над 120 метра високи мостове и сега продължаваме да ги укрепваме и да им вършим съществени поправки, по „ Тракия “ и по „ Витиня “ те са по проект. Искам решение и не един по един да ги вършим, а по едно и също време да влезем и да ги вършим всички мостове “, отбелязва министър председателят на днешното държавно съвещание.

Подробности може да бъдат прочетени в стенограмата, оповестена на страницата на държавното управление.

По-рано през днешния ден министър председателят при визитата си в Троянския манастир се ангажира с помощ за църквата при ремонтите. „ Каквото обещахме предходната година, го изпълнихме. Антимовото крило е направено както би трябвало “, съобщи Борисов. Той прегледа античното Антимово крило, което беше ремонтирано и реставрирано с отпуснатите от държавното управление 500 000 лв.. „ Ще продължим с повече старание да построяваме и да оказваме помощ на Светата Църква “, сподели още министър-председателят и честити на всички църковния празник Успение на Пресвета Богородица. Премиерът добави, че държавното управление оказва помощ и на общините, като даде образец с Троян. „ По никакъв метод не съм делил нито кметовете, нито градовете, нито жителите “, безапелационен беше Борисов.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР