Министър-председателят Бойко Борисов откри новата мултифункционална спортна зала „Арена Шумен“.

...
Министър-председателят Бойко Борисов откри новата мултифункционална спортна зала „Арена Шумен“.
Коментари Харесай

Нова мултифункционална спортна зала в Шумен

Министър-председателят Бойко Борисов откри новата мултифункционална спортна зала „ Арена Шумен “. За градежа на оборудването държавното управление отпусна 8 милиона и 500 хиляди лв. през 2016 година Строителството стартира при започване на 2017 година

Пред жителите на Шумен министър-председателят съобщи, че тази година следва да бъде приключена и обновената постройка на старческия дом в града. „ Другото ми заричане – автомагистрала София-Варна, се строи, ще го видите “, добави още министър председателят.



Зала „ Арена Шумен “ дава отговор на условията на спортните федерации за осъществяване на местни, национални и интернационалните надпревари по баскетбол, волейбол, хандбал, тежка атлетика, тенис, битка, бокс, художествена гимнастика и за образуване на конференции, концерти, изложения, изложби и други В нея са обособени няколко зони – за фенове, за специфични посетители, спортно-тренировъчен блок, за публицисти, коментатори и зона за техническо обслужване на постройката. Общият брой места на трибуните е 1500, включително и за хора с увреждания, а оптималният й потенциал е 2500 места. Изграден е и авто паркинг с общо 350 паркоместа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР