Министър-председателят Бойко Борисов изрази във вторник завидно самодоволство от водената

...
Министър-председателят Бойко Борисов изрази във вторник завидно самодоволство от водената
Коментари Харесай

Премиерът: Всички са във възторг - 250 лева минимална пенсия! Отколешна мечта!

Министър-председателят Бойко Борисов изрази във вторник забележително блаженство от водената от обединението обществена политика.

" Синдикатите са във екстаз, тъй като минималната пенсия става 250 лева Отколешна фантазия! ", възкликна министър председателят пред публицисти по време на обиколка на строителството на обходния път на Габрово.

" Това решение, което взехме, да подпомогнем децата за таксите за детски градини и фонд от 70 млн. лева за градеж на детски градини... Всички са във екстаз! Мисля, че това е прелестно, което сме създали ", продължи да се възхищава на съдружните решения министър-председателят.

Избликът на позитивизъм бе във връзка въпрос за идните митинги на синдикатите поради концепцията за орязване на компенсацията за първия ден от отпуска по болест, която Борисов разгласи, че анулира.

Премиерът съобщи, че единствените митинги, които го тормозят, са тези на хотелиерите в Гърция, " тъй като толкоз доста българи, заболели, отиват на отмора в петъка преди празници или не се връщат, и се притеснявам в Северна Гърция да не се вдигне всеобщ митинг на хотелиери ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР