Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов проведе среща с представители на бизнеса и синдикалните организации

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г организира среща с национално представителни организации на бизнеса и на работещите.

Във фокуса на диалога на премиера с представители на управленията на КРИБ, БСК, АИКБ, БТПП, КНСБ и КТ „ Подкрепа “ бяха икономическите и обществените ограничения за превъзмогване на последствията от рецесията, провокирана от епидемията от COVID-19, по които е реализиран консенсус сред обществените сътрудници в границите на Националния съвет за тристранно съдействие. В срещата участваха вицепремиерите Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител и Марияна Николова  Марияна Николова Марияна Николова е родена на 16 септември 1975 година Завършила е „ Публична администрация и, министърът на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в и министърът на труда и обществената политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Борисов помоли за самообладание: Скоро ще имаме по-добра инфраструктура

Обсъден беше и планът на Закон за споразумяване на връзките, свързани с персоналните сметки за безналични скъпи бумаги, водени в централния указател на скъпи бумаги от „ Централен депозитар “ АД. Друг акцент на диалога бе Националното тристранно съглашение по основни тематики за ускорение на икономическото развиване в страната. Споразумението следва да бъде подписано на следващия ден, 17 юни, преди държавното съвещание в постройката на Министерския съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР