Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов се срещна с премиера на Грузия Гиорги Гахария в Давос

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с премиера на Грузия Гиорги Гахария в границите на провеждащия се в Давос Световен стопански конгрес. Акцент в диалога сред двамата държавни ръководители беше задълбочаването на политическите и икономическите връзки сред двете страни.

Пред своя грузински сътрудник, министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изрази своето задоволство от отличните двустранни връзки сред двете страни, като акцентира, че Грузия е измежду главните външнополитически сътрудници на България в района на Черно море и Южен Кавказ.

„ България смята Грузия за собствен обичаен стопански сътрудник, с който желаем да развиваме всестранно, дълготрайно и взаимноизгодно съдействие “, акцентира българският министър-председател.

Борисов и Шарец разискаха тематики от европейския дневен ред

В рамките на срещата Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г уточни, че България приветства усилването на партньорството ни в подтекста на инфраструктурната съгласуваност сред Европа и Азия, изключително в осъществяването на планове от общ интерес в региона на енергетиката и превоза. По думите на българския министър председател това ще способства за укрепването на стабилността, сигурността и икономическото богатство на двете страни и на Черноморския район като цяло.

В хода на диалога българският министър-председател Борисов посочи ролята на Грузия като стратегически сътрудник на Европейски Съюз по отношение на повишение сигурността на енергийните доставки, диверсификацията на маршрутите и източниците на доставки на газ за Европа и за България в частност.

„ Развитието на Южния газов кулоар, в това число разширението на газопровода в Южен Кавказ на територията на Грузия, е общ приоритет за превозване на каспийските енергийни запаси към западните пазари “, добави Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред грузинския министър председател.

В подтекста на българската поддръжка за европейската и евроатлантическата вероятност на Грузия, министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г означи, че страната ни ще продължи да работи и за в бъдеще за стратегическия избор на Грузия. „ България ще продължи да споделя своя опит в направление Европейски Съюз и НАТО, както и изцяло в процеса на осъществяване на демократични промени в Грузия “, съобщи Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР