Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов поздрави екипите, работили по първия български комуникационен геостационарен сателит

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила поздрави екипите, работили по плана за първия български информационен геостационарен спътник. „ BulgariaSat-1” е сполучливо изстрелян нощес от ракетна площадка в Космическия център „ Кенеди” на НАСА във Флорида.

Това оповестиха от държавната осведомителна работа. „ Това събитие подреди страната ни измежду 12-те в Европейски Съюз с най-значимо наличие в Космоса. Една страна е развита, когато нейната стопанска система е основана на знанието, и когато от ден на ден нейни компании създават високотехнологични артикули и дават необятно налични новаторски услуги… С първия български геостационарен спътник ще бъдат обезпечени повече и по-качествени телекомуникационни услуги на Балканите и в други европейски райони, непосредствено до домовете ни”, показва министър-председателят.

Разработката на галактическия план е на българската компания „ Булсатком”, която е подкрепена при реализацията му от американски и други интернационалните сътрудници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР