Министър Лиляна Павлова ще представи резултатите от Българското председателство на

...
Министър Лиляна Павлова ще представи резултатите от Българското председателство на
Коментари Харесай

Павлова ще представи резултатите от председателството на международен семинар

Министър Лиляна Павлова ще показа резултатите от Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз досега пред участниците в интернационалния юношески семинар на тематика “Европа: Презареждане” на 27 април в Националния студентски дом, пл. Народно сабрание 10 от 13.00 ч. Семинарът се провежда от Националната студентска конфедерация по стратегия “Еразъм+” на Европейски Съюз от 22 до 29 април 2018 година с поддръжката на Съюза на европейските федералисти и Европейското придвижване в България.
Проектът има за цел да се осведоми новото европейско потомство по какъв начин работят европейските институции и правата и отговорностите, които носи европейското поданство.Младежки водачи от 14 европейски страни се образоват по какъв начин да споделят Европейски Съюз към младите жители и да провеждат осведомителни събития за поощряване на интензивно европейско поданство. Идеите и знанията, получени по време на семинара ще бъдат употребявани от всеки един участник на локално ниво и по този начин ще се реализира мултипликационен резултат.
Политици, чиновници на европейските институции, дипломати и публицисти оказват помощ на младежите да изградят умения за европейска връзка.
Освен с министър Павлова, участниците ще се срещнат и с членовете на Екологичен потенциал Андрей Ковачев и Петър Курумбашев, с които ще дискутират общата външна политика на Европейски Съюз и опасност ли са обществените медии за европейската народна власт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР