Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското

...
Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското
Коментари Харесай

Лиляна Павлова откри изложба за председателството в Деня на Европа

Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила откри през днешния ден галерия с пана за това какво съставлява ротационното председателство на Съвета на Европейски Съюз, какво може да направи, с цел да промени живота на всеки европеец и за какво е значим гласът на жителите.

Това оповестиха от Дирекция "Комуникация и пресцентър " на Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Организатор на изложбата, която ще остане пред НДК до 18 май, е евродепутатът Ева Майдел дружно с Министерството за Българското председателство и Столична община, а формалният старт на експозицията са дали още кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, еврокомисарят Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила и евродепутатът Андрей Ковачев.

Изложбата дава отговори на всички въпроси за председателството по един прегледен, прелестен и наличен метод, е показала Лиляна Павлова и е благодарила на Ева Майдел за самодейността, тъй като посредством нея жителите могат да схванат за европейския институционален триъгълник, който през днешния ден се съставлява от дейни българи. Ние освен участваме, само че и сме мотори на решенията, които сега се взимат в европейските институции, е декларирала още тя.

Министър Павлова е благодарила и на кмета Фандъкова като главен сътрудник на председателството. Днес София е красива, зелена и съвременна, което дава опция да посрещнем 20 000 души, е декларирала Павлова. От тях чуваме луксозни мнения освен за съвещанията, само че и за това, което им предлага нашият град. Разчитаме тези наши посетители да се върнат като туристи и да вършат бизнес в страната ни, е споделила тя.

Информационните табла за ролята на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз към този момент видяха жителите на Стара Загора, където министър Павлова и Ева Майдел показаха изложбата на 3 ноември 2017 година Сега е ред на столичани и гостите на София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР