Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското

...
Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското
Коментари Харесай

Министър Павлова се срещна с членове на Комисията по европейските въпроси на Бундестага

Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила организира среща с членове на Комисията по европейските въпроси на Бундестага на Федерална Република Германия, чийто ръководител господин Гунтер Крихбаум пожела триумф на нашето първо ротационно председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Това оповестиха от пресцентъра на министерство на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

„ По време на диалозите обсъдихме съществени цели на председателството, по които страната ни ще работи до 1 юли, а по-късно ще продължи Австрийското председателство. Такъв образец са: европейската вероятност за Западните Балкани, единният дигитален пазар и енергийният пакет “, съобщи министърът за Българското председателство.

На фокус бе подложен също въпросът за Дунавската тактика. Министър Павлова и членовете на комисията на Бундестага разискаха, че три страни от региона на река Дунав поредно поемат председателството на Съвета на Европейски Съюз. „ Това са България, Австрия, а след нея Румъния – от идващото трио, което е доста добра опция Дунавската тактика да бъде сложена на вниманието на цяла Европа “, сподели още министър Лиляна Павлова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР