Министър Лиляна Павлова излезе с позиция относно публикувана за нея

...
Министър Лиляна Павлова излезе с позиция относно публикувана за нея
Коментари Харесай

Лиляна Павлова скочи остро на фалшивите новини

Министър Лиляна Павлова излезе с позиция по отношение на оповестена за нея безспорна и цялостна неистина в интернет уебсайт.

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

Поредна неуместна и цялостна неистина разгласява за мен през днешния ден уеб сайтът „ Bul Today 9 “, който ми приписва безусловно погрешни изказвания, които нямат нищо общо с действителността и в никакъв случай не съм мислила и изрекла!

Сайтът, популяризирал подправената вест, ми приписва обидни и изцяло неприемливи квалификации за българите, които не могат да бъдат годни за нито един жител на нашата страна и е неуместно да бъдат даже помислени за нацията ни. Нация с хилядолетна история, бележити персони през вековете и достижения, популяризирали ни по целия свят!

Затова изрично декларирам голямото си отвращение и тотална нетърпимост към лъжите, тъй като единствено по този начин - противопоставяйки им се интензивно, настойчиво и без никакво оттегляне можем да доведем до непоносимост към подправените вести и да ги изкореним. Това е изцяло допустимо и може да бъде реализиран безспорен триумф, защото тематиката е сложена високо в европейския дневен ред, с помощта на напъните на българския еврокомисар Мария Габриел.

Сформирана от нея експертна група на високо ниво пред последните месеци неуморно работи за правенето на формулировка какво тъкмо е подправена вест, а това ще е първата и най-важна стъпка към подготвянето на европейско законодателство против публикуването на неистини и погрешни изказвания в електронното пространство.

Каквато и неистина да се появи още веднъж за мен, това ни минимум няма да ме отклони от безапелационната борба с подправените вести. Използвам случая да прикани всички жители, уважаващи словото и европейските полезности, - включете се в тази борба и вие, тъй като съединението прави силата и единствено по този начин можем да реализираме всяка наша цел!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР