Миниполите се подготвят да бъдат основен артикул през 2022 година.

...
Миниполите се подготвят да бъдат основен артикул през 2022 година.
Коментари Харесай

5 неписани правила за носене на минипола през 2022

Миниполите се приготвят да бъдат главен продукт през 2022 година. И обратно на това, което може би си мислите, тези дължини не са подобаващи единствено за дребни, слаби дами или тези под 25-годишна възраст— те могат да наподобяват изискан на всяка фигура, в случай, че знаете най-важните правила. Ето ги и тях.

1. Нито тесни, нито необятни

Как тъкмо наподобява идеалната минипола? Помислете за силата на А-линията. Полите, които са прекомерно необятни, да вземем за пример плисираните, наподобяват доста юношески, а прилепналите вид молив са прекомерно секси за всекидневието. Потърсете мини от структурирана материя, която се отдалечава от бедрата за съвършения баланс сред свободно и вталено.

2. Избягвайте ултра миниполите

Не би трябвало да рискувате бельото ви да се вижда си всякога, когато седнете. Това важи изключително за високите дами. Потърсете поли, които стигат към педя над коляното - те наподобяват също толкоз настоящи, без да излагат прекалено много кожа на показ.

3. Комбинирайте с дълъг блейзър

Комбинацията от тренчкот или блейзър и минипола основава илюзията за в допълнение покритие, без в действителност да покрива краката ви.

4. Монохромът постоянно е добра концепция

Наслояването на светли тонове оказва помощ да удължите торса си и да гарантирате, че пропорциите ви наподобяват верни макар късата дължина на полата. Още един трик за удължение на силуета? Изберете ботуши (за предпочитане с равна подметка или невисок ток) в кафяво или бежово – това ще сътвори усещане за по-дълги крайници.

5. Заложете на ниски обувки

Високите токчета могат да наподобяват супер секси с минипола, само че за ежедневна визия са просто прекомерни. Равните подметки са освен по-лесни за вървене, само че също по този начин ще ви оказват помощ да поддържате пропорциите си под надзор.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР