Минималните температури ще са предимно между 8° и 13°. Днес

...
Минималните температури ще са предимно между 8° и 13°. Днес
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 14 май

Минималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°. Днес ще доминира слънчево време. Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. По-голяма е вероятността за градушки в Югоизточна България. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 22° и 27°. Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще се задължи по-ниско от междинното за месеца. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Георги Цеков.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево, само че към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици, на повече места и по-интензивни в южните региони. До обяд ще духа слаб запад-югозападен вятър, който след пладне ще се ориентира от юг. Максималните температури на въздуха ще са 20-24°. Температурата на морската вода е 14-16°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
 Седмична прогноза за времето за 10-16 май Седмична прогноза за времето за 10-16 май
Новата седмица стартира с топло и слънчево време. В понеделник и вторник над цялата страна времето ще бъде ясно и слънчево. Максималните...
Над планините ще се развива купеста, към и след обяд и купесто-дъждовна облачност. До края на деня на доста места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан запад-югозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - към 15°, на 2000 метра - към 7°.
И през идващите дни въздушната маса над страната ще остане неустойчива. Повече слънчеви часове ще има заран. След обяд и до среднощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. В събота валежите ще са основно в западната половина от страната, в неделя - в централните и източните региони. Дневните температури през почивните дни ще са без особена смяна - сред 23° и 28°, при започване на идната седмица ще се покачат с 1-2 градуса, само че вероятността за местни по-интензивни превалявания остава нараснала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР