Минималните температури ще бъдат между минус 4° и 1°, в

...
Минималните температури ще бъдат между минус 4° и 1°, в
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в сряда

Минималните температури ще бъдат сред минус 4° и 1°, в София - към минус 3°. Днес облачността над страната ще е променлива, намаляваща тук-там краткотрайно до незначителна. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и в западната част от Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 4°, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Северозападният вятър краткотрайно ще отслабне. Атмосферното налягане ще се покачва и ще бъде малко по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 6°-8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне до 1-2 бала.

Над планините ще има променлива облачност. Ще духа мощен, по върховете и плевел вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 1°, на 2000 метра - към минус 7°.                
           
В четвъртък вятърът за малко ще се смени със запад-югозападен и температурите ще се покачат още малко; тук-там ще доближат до към 10°. Облачността ще се усилва и вплътнява и след обяд от запад ще стартират слаби превалявания от дъжд и сняг. В петък още веднъж ще духа северозападен вятър и ще нахлува леден въздух. Ще доминира облачно време, на обособени места с превалявания, най-вече слаби и най-вече от сняг.(НИМХ)
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР