Минимализмът, наред със здравината, е търсен ефект в премиум серията

...
Минимализмът, наред със здравината, е търсен ефект в премиум серията
Коментари Харесай


Минимализмът, наред със здравината, е тър


Минимализмът, наред със здравината, е издирван резултат в премиум серията преносими компютри ThinkPad Z
(снимка: Lenovo)

Премиум серия преносими компютри ThinkPad Z идва с дизайн в нови цветове и рециклирани материали. Двата съществени модела Z13 и Z16 са ориентирани към друга публика на бизнес консуматори, а дизайнът им отразява изменящото се отношение към технологията, въздействието върху околната среда и произхода на суровите съставни елементи.

Z линията впечатлява с индивидуалистични цветови акценти като бронз и арктическо сиво, както и с по-устойчивите материали като рециклиран алуминий, разполагаем в арктическо сиво или черно, или рециклирана черна веган кожа.

Устойчивостта се простира чак до опаковката, която е направена от 100% рециклируеми и компостируеми бамбук и захарна тръстика, а адаптерът за изменчив ток употребява 90% пост-консуматорско наличие (PCC).

Големият ForcePad се движи безпроблемно със стъклената поставка за длани
(снимка: Lenovo)

ThinkPad Z13 и Z16 разчитат на изчислителната мощност на последващо потомство AMD Ryzen PRO процесори за мобилни устройства и включват още процесор за сигурност Microsoft Pluton, който оказва помощ за отбрана против нови, комплицирани офанзиви и предлага сигурност за потребителската еднаквост, данни и приложения.

При създаването на новите преносими компютри Lenovo си е сътрудничила с AMD, с цел да рационализира всички аспекти на системата от силиций до хардуер и програмен продукт. В ThinkPad Z13 е вграден персонализиран и извънреден мобилен процесор AMD Ryzen 7 PRO, който е усъвършенстван за аудио и видео продуктивност, оптималната сърдечност и по-дълъг живот на батерията в приложения като Teams и Zoom.

Опаковката на ThinkPad Z е направена от 100% рециклируеми материали
(снимка: Lenovo)

ThinkPad Z16 може да бъде конфигуриран с нови AMD Radeon дискретни графични карти с AMD Smart технологии за нараснала производителност  и професионално основаване на наличие, както и за ежедневни игри. Когато е сдвоена с процесорите Ryzen, технологията AMD Smartshift Max предлага до 14% повишение на изчислителната мощност  както за CPU, по този начин и за GPU, а Smartshift Eco усилва оптимално успеваемостта на батерията за удължена работа.

Минимализмът е издирван резултат в премиум серията ThinkPad Z. Дисплеите са усъвършенствани с ултра тесни рамки и съответствие 16:10. Аудио и видео конференциите се усъвършенстват посредством нова информационна лента, която съдържа по-добра FHD уеб камера с по-голям 1,4µm датчик и микрофони с двоен масив.

ThinkPad Z разчита на изчислителната мощност на AMD за бизнес продуктивност
(снимка: Lenovo)

Добавен е и по-голям 120 мм ForcePad, който се движи безпроблемно с напълно стъклената поставка за длани за по-бързо и елементарно въвеждане. Потребителите, осведомени с емблематичния червен TrackPoint, ще виждат нова функционалност: двукратното допиране на TrackPoint-а започва бързо меню за връзка с улеснен достъп до общите настройки на камерата и микрофона.

Z13 и Z16 са тествани по стандартите MIL-Spec 810H и минават през същия непоколебим надзор на качеството като всички преносими компютри ThinkPad.

Видеоконференциите са усъвършенствани с нови представители, микрофони и камера
(снимка: Lenovo)

ThinkPad Z – съществени характерности :
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР