Миналото и бъдещето са преплетени и ние носим знаците от

...
Миналото и бъдещето са преплетени и ние носим знаците от
Коментари Харесай

Рождените белези - доказателство за минали животи върху тялото ни

Миналото и бъдещето са преплетени и ние носим знаците от минали животи, както в душата, по този начин и в тялото си. Когато осъзнаем предишните си животи, осъзнаваме, че сме освен това от актуалната си персона.

Д-р Иън Стивънсън (1918-2007) е бил началник на катедрата по психиатрия в Университета на Вирджиния и шеф на отдела за проучване на личността в Университета на Вирджиния. Той е посветил последните 40 години на научното документиране на мемоари от минали животи при деца от целия свят и неговите трудове съдържат над 3000 случая. Много хора, в това число скептици и учени, са съгласни, че тези случаи оферират най-хубавото доказателство за прераждане до момента.

Между другото, доктор Стивънсън разгласява материал, озаглавен „ Прераждане и биология – принос към етиологията на бенките и вродените недостатъци “. В първия том той разказва главно белезите по рождение – тези характерни белези по кожата, с които новороденото идва на света и които не могат да се обяснят единствено с наследствеността.

Във втория си том доктор Стивънсън се концентрира основно върху деформации и други аномалии, с които се раждат децата, които не могат да бъдат приписани на приемственост, пренатални или перинатални събития. Това монументално произведение съдържа стотици изображения, документиращи доказателствата.

Тайните на бенките

По време на първичното си проучване на разнообразни случаи, включващи детски мемоари от минали животи, доктор Стивънсън означи с интерес обстоятелството, че тези деца постоянно носят непрекъснати родилни белези, за които се твърди, че са свързани с тяхното ликвидиране или със гибел, която са претърпели в минал живот. Изследванията на Стивънсън върху белези по рождение и вродени недостатъци имат особено значение за демонстрирането на прераждането, защото дават справедливи и графични доказателства за това. В доста от случаите, показани от доктор Стивънсън, има и медицински документи, нормално формирани след гибелта на лицето, като спомагателни доказателства. Д-р Стивънсън прибавя, че в случаите с сегашни родилни белези и деформации, които е изследвал и „ разрешил “, не е считал, че има друго уместно пояснение също така на прераждането.

Само 30% до 60% от тези деформации могат да бъдат приписани на вродени недостатъци, свързани с генетични фактори, вирусни инфекции или химически аргументи.

Д-р Стивънсън съумява да ни даде пояснение за какво хората се раждат с тези деформации и за какво те се появяват на дадена част от тялото им, а не на друга.

Доказателство за минали животи върху тялото ни

Белезите и бенките, които са по кожата ни от раждането, свидетелстват за живота, който сме водили в миналото. Експертите, които се занимават с минали животи, дефинират някои признаци, които са типични за насилствени събития в някой от предишните животи. Тези признаци се появяват, когато тялото не е имало време да се излекува изцяло сред две прераждания. Така рождените белези съставляват следи от рани, които сме получили в минал живот.

Тъмно леке

Ако имате винено-кафяв белег някъде по тялото си (като този на Михаил Горбачов на челото си), евентуално сте починали в пожар или сте били изгорени от огън в минал живот.

Тъмното леке също значи, че не е минало доста време от предходното ви прераждане и че душата ви е минала прекомерно бързо в различен живот.

Светло леке

Ярки белези (депигментация) също свидетелстват за това, че сте били изгорени от пожар в предишния си живот, само че че това се е случило доста от дълго време. Колкото по-слаб е знакът, толкоз повече време е минало и душата е имала повече време да се възвърне.

Бенка като мъх

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР