Миналогодишният полуфиналист в Шампионската лига Аякс стартира с разгромен успех

...
Миналогодишният полуфиналист в Шампионската лига Аякс стартира с разгромен успех
Коментари Харесай

Аякс разгроми Лил на Йохан Кройф Арена

Миналогодишният полуфиналист в Шампионската лига Аякс започва с победен триумф с 3:0 над Лил тазгодишната акция. В другия дуел от група Н Валенсия изненада Челси с 1:0 в Лондон.
За Лил това беше първо присъединяване в ШЛ от седем години насам, само че френският отбор не съумя да се опълчи на по-опитния и класен отбор на домакините на " Йохан Кройф Арена ".
Looking for stars, @NASA? #UCL #ajalil pic.twitter.com/2ruuawlUwU
— AFC Ajax (@AFCAjax) 17 септември 2019 година Мачът можеше да се развие и по различен метод, в случай че претенциите на гостите за дузпа първоначално бяха задоволени. В последна сметка холандците първи стигнаха до гол посредством Куинси Промес в 18-ата минута, който се разписа с глава след центриране на Николас Таляфико. През втората част Аякс довърши започнатото. В 50-ата минута Едсон Алварес вкара за 2:0 след асистенция на Нерес и приключи следващата групова акция, като преди решаващият удар футболистите на Ерик Тен Хаг си подадоха 18 пъти топката. В 63-ата минута след ъглов удар Таляфико увенча положителната си игра и с попадение. Доста любопитна обстановка имаше при празнуването на втория гол за Аякс. Душан Тадич искаше да поздрави Давид Нерес за аситенцията и го плесна по бузата, само че ударът му се получи малко мощен и бразилският нападател направи сепнато изражение. Тадич се извини за гафа, като го целуна по удареното място. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР