Миналогодишният кино сезон поднесе немалко изненади, а сегашният върви в

...
Миналогодишният кино сезон поднесе немалко изненади, а сегашният върви в
Коментари Харесай

7 филма, за които се говори, че ще грабнат Оскар

Миналогодишният кино сезон сервира значително изненади, а сегашният върви в същата посока. От януари досега гледахме много положителни филми, да не приказваме, че до края на годината несъмнено има още какво да забележим.

Всички знаем обаче, че кулминационната точка нормално настава през февруари, когато с неспокойствие чакаме раздаването на премиите Оскар. Твърде рано е да се вършат безапелационни прогнози, по тази причина кои ще бъдат номинирани и, вероятно, ще завоюват. Но нищо не пречи да вършим своите догатки, доверявайки се на мнението на критиците и настройките на аудиторията.

Точно това вършат и Business Insider, като събират няколко кино лентата, които критиците спрягат, че ще бъдат номинирани и ще завоюват в една или в няколко категории.

" Имало едно време в Холивуд "

Филмът получи възторжени мнения от критиците и публиката още с излизането си това лято. И то освен поради забележителната актьорска игра на Леонардо ди Каприо и Брад Пит, само че и поради методът, по който Тарантино ни споделя своята история.

Какво да чакаме от " Имало едно време в Холивуд "

Куентин Тарантино не изневерява на себе си

Тъй като няма нищо, което Холивуд обича повече от филм за развлекателната промишленост, може да се каже, че " Имало едно време в Холивуд " ще бъде номиниран, а може би даже и ще завоюва няколко Оскара.

Marriage Story

Филмът, режисиран от Ноа Баумбах, беше шлагер на есенните кино фестивали - изключително осъществяването на Адам Драйвър, който прелестно се оправи с ролята си на наскърбен мъж по време на бракоразвод. Съпругата му пък играе Скарлет Йохансон. Заради блестящите ревюта, които получи Драйвър, се счита, че има възможност артистът да завоюва и Оскар.

" Жокера "

Въпреки че филмът е необятно подложен на критика за разпространение на насилието и скептичното отношение към психологичното здраве, няма никакво подозрение, че Хоакин Финикс влезе в облика на Жокера по ослепителен и извънреден метод. Очакваме филмът да вземе най-малко един Оскар - най-вероятно за основна мъжка роля.
 „ Жокера “, Хоакин Финикс и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Жокера “

Един фиктивен комиксов воин с изцяло действителни човешки проблеми

Bombshell

Bombshell e филм, който би трябвало да ни покаже секс абсурда с изпълнителния шеф на Fox News Роджър Ейлс през гледната точка на жертвите му. В него вземат участие Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби, като Никол Кидман ще изиграе Гретчен Карлсън - първата жена, осмелила се да упрекна Ейлс в полов тормоз.
 Bombshell, Роджър Ейлс, Чарлийз Терон, Никол Кидман, Марго Роби и филмов откъс на кино лентата за секс абсурда във Fox News
Първи филмов откъс на кино лентата за секс абсурда във Fox News

Чарлийз Терон, Никол Кидман и Марго Роби са просто неузнаваеми

Въпреки че филмът излиза на 20 декември, към този момент се спряга за един от кандидатите за Оскар.

Little Women

Класиката на Луиза Мей Олкът е претърпяла доста екранизации, в това число една с три награди Оскар и присъединяване на Сюзън Сарандън и Уинона Райдър. Новата обаче чакаме с голям интерес, тъй като дамите, забъркани в нея, по никакъв начин не са " дребни ".

Тъй като филмът Ladybird на Грета Гъруиг беше номиниран в няколко категории за Оскар предходната година, няма да се изненадаме, в случай че идната й акомодация по романа " Малки дами " също получи някои оценки.

Лора Дърн, Мерил Стрийп, Ема Уотсън и Тимъти Шаламе са част от актьорския състав, което кино лентата прави заслужен кандидат в тазгодишното съревнование за Оскар.
 Little Women, Ема Уотсън, Тимъти Шаламе и първи филмов откъс на кино лентата
Малките дами, които не са по никакъв начин дребни

Екранизация по класиката на Луиза Мей Олкът

The Irishman

С имена като Робърт Де Ниро, Ал Пачино и Мартин Скорсезе, даже няма потребност да да гледаме кино лентата, с цел да сме сигурни, че ще е един от кандидатите, и то не за един, а за няколко Оскара. Филмът е основан на книгата на Чарлз Бранд " Ирландецът ".
 The Irishman, Робърт де Ниро, нов филмов откъс на кино лентата и по какъв начин са подмадили артиста
Подмладеният Робърт де Ниро

The Irishman е все по-близо

The Lighthouse

Критиците не стопират да хвалят страхотната актьорска игра на Уилям Дефо и Робърт Патинсън в The Lighthouse, като се приказва, че има опция двамата да вземат Оскар за функциите си.

С режисьор като Робърт Егърс, който към този момент е добре прочут с кино лентата си " Вещицата " от 2015 година, чакаме последният му филм да не бъде подминат от Академията.
 Оскарите и каква смяна беше направена
Оскарите и каква смяна беше направена

Февруари 2020 година ще стартира ударно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР