Миналият месец Алекс Родригеш беше уловен от папарак в един

...
Миналият месец Алекс Родригеш беше уловен от папарак в един
Коментари Харесай

Снимката, от която Алекс Родригес се срамува

Миналият месец Алекс Родригеш беше уловен от папарак в един доста неуместен за спортиста миг, а точно до момента в който е на тоалетната паница в дома си в Ню Йорк.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и проектите им за сватбата
Как се готви за сватбата си Джей Ло

Очевидно малко по малко

Адвокатите на Родригес незабавно започнаха ограничения, като се заловиха да потърсят законови причини, с които да санкционират папарака, снимал през прозореца на къщата на звездата.

Според редица специалисти обаче, поради демократичните закони, касаещи персонално пространство на територията на Ню Йорк, това би било безсмислено дело.
 Снимка 424908

" Все още проверяваме какво се случи. Беше много необичайно, само че съм благополучен, че снимаха мен, а не моята по-добра половинка или някое от децата ", разкри в шоуто Good Day New York бейзболистът през вчерашния ден, 3 юни.

Алекс Родригес показа още, че възнамерява да постави щори в тоалетната си, с цел да предотврати повторни дейности от страна на други папараци.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Марк Антъни и какво ги събра
Какво събра Джей Ло, Алекс Родригес и Марк Антъни

Семейна идилия

" Не бях подготвен за тази фотография, само че към този момент е свършено. Определено няма да осъждам никого ", признава още спортистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР