Миналият четвъртък в столицата се разигра доста дързък обир на

...
Миналият четвъртък в столицата се разигра доста дързък обир на
Коментари Харесай

Заловиха крадеца на 150 бона от кола в София

Миналият четвъртък в столицата се разигра много дръзновен грабеж на голяма сума пари. Неизвестен причинител открадна към 150 000 лв., напомня Блиц. Днес стана ясно, че под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане за това, че на 14.11.2019 година, към 12.10 часа, в гр. София, на ул. „ Хан Пресиян “, посредством потребление на моторно транспортно средство – лек автомобил „ Ауди А6 “ (с македонска регистрация), от лек автомобил „ Субару “, ръководен от потърпевшия К., е отнета непозната движима движимост.

Това е сумата от 120 000 лева и 10 000 евро (които потърпевшият съхранявал в банков трезор, откъдето ги взел малко по-рано същия ден), без негово единодушие с желание незаконно да бъде присвоена, като кражбата е в огромни размери. БЛИЦ припомняме, че парите бяха откраднати, до момента в който водача сменя спукана гума. В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е С. Николов, на 41 години, осъждан (отново за кражба). Горещи детайлности за невиждания грабеж за 150 бона в София Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение. Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено да бъде наведен в постройката на СРС през днешния ден – на 18.11.2019 година - за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР