Миналия вторник Нова ТВ отбеляза с купон в Националния исторически

...
Миналия вторник Нова ТВ отбеляза с купон в Националния исторически
Коментари Харесай

Мария Игнатова и Димитър Рачков не могат да се гледат

Миналия вторник Нова ТВ означи с ваучър в Националния исторически музей своята 25-а годишнина, видя HotArena .

Изненадващо на тържеството като водеща се изяви Мария Игнатова , въпреки да не се е появявала в ефира на медията от началото на годината, от когато не се излъчват " Господари на ефира ". Неин сътрудник на сцената бе Васил Василев-Зуека. В процеса на подготовка на празненството е имало концепция купонът да бъде поверен в ръцете на Мария и Рачков - защото завръщането им като тандем сигурно би провокирало сериозен отзив в медиите. 

Идеята обаче била посрещната на нож и с извънредно отрицание и от двамата. Мария изрично отказала да има контакт под каквато и да било форма с някогашния си. Което красноречиво приказва за обтегнатите им връзки. 

За да разнообразят писналия на хората тандем Зуека и Рачков, от Нова въпреки всичко решили да пренебрегват втория и да поверят сцената на някогашната му. При по този начин направения избор, Рачков пропусна юбилея на медията. Той отказал да се появи на празненството, с цел да не се засича с някогашната си. Но постъпката му не била призната изключително задушевно от управлението. А и измежду останалите водещи се чули укори, че не е редно някогашните любовници да издигат персоналната си омраза над професионалните си отговорности. 

Всъщност Игнатова и Рачков разиграват с капризите си освен Нова, само че и целия шоубизнес . През лятото някогашните водещи на " Господарите " сложиха категорично изискване на уредниците на галерия, че ще уважат събитието единствено в случай че се появят по друго време. Наложи се домакините да провеждат визитата им по този начин, че да се разминат с половин час, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР