Миналата седмица се появиха тревожни новини за здравето на американския

...
Миналата седмица се появиха тревожни новини за здравето на американския
Коментари Харесай

Личният лекар на Тръмп разкри какво се случва със здравето му: Новините са добри

Миналата седмица се появиха тревожни вести за здравето на американския президент. Сега персоналният доктор на Доналд Тръмп разкри в елементи какво е здравословното му положение. Докторът бе безапелационен, че Тръмп не страда от остри здравословни проблеми. " Прегледът, на който той се подложи в събота, беше обикновен ", съобщи неговият доктор, представен от международните организации. " Въпреки някои спекулации, президентът не е изпитвал болки в гърдите, нито е бил преглеждан или лекуван за незабавни проблеми ", съобщи персоналният доктор на Тръмп, Шон Конли от американските военноморски сили.

Президентът на Съединени американски щати " не беше подложен на профилирани кардиологични или неврологични прегледи ", акцентира Конли. Той посочи, че прегледът е бил обикновен и част от рутинните грижи, които се поставят за президента през цялата година. Конли не заяви доста детайлности за здравето на Тръмп, само че сподели, че холестеролът му е 165 мг на децилитър, което е в границите на оптималните стойности. БЛИЦ напомня, че непредвиденото посещаване на президента на Съединени американски щати във военната болница " Уолтър Рийд " провокира спекулации в обществените мрежи, тъй като се състоя месеци по-рано от времето, когато по принцип се правят годишните му медицински прегледи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР