Миналата седмица инж. Анджей Замаро, мениджър продажби на “Пандрол за

...
Миналата седмица инж. Анджей Замаро, мениджър продажби на “Пандрол за
Коментари Харесай

„Пандрол“ разследва лъжите за „Графа“

 Миналата седмица инж. Анджей Замаро, управител продажби на “Пандрол ” за Югоизточна Европа посети София. Миналата седмица инж. Анджей Замаро, управител продажби на “Пандрол ” за Югоизточна Европа посети София.
Компания “Пандрол ”, чийто материали са употребявани за виброизолационна поставка при ремонта на трамвайния път по столичната ул. “Граф Игнатиев ” проверява публикувана в медиите информация за техния артикул. “Обърнахме доста съществено внимание на погрешната информация, популяризирана от някои лица в българските медии. Събираме всичко оповестено за ул. “Граф Игнатиев ”, отговори мениджърът на компанията инж. Анджей Замаро на въпрос на “Труд ” дали ще съдят организацията “Спаси София ”. Припомняме, че “Спаси София ” твърди, че под релсите на улицата се поставя материал, не задоволително ефикасен за запазване на постройките от вибрациите при трамвайното придвижване.

Попитахме инж. Замаро и дали инспекцията му на 18 октомври на ул. “Граф Игнариев ” е посочила качествено осъществяване на ремонта. “Впечатлението ми беше позитивно. Има някои дребни дефекти, само че са много лесни за премахване и няма да повлияят на общото качество ”, изясни той. На въпрос дали ще подсигурява качеството на материалите за ремонта, той отговори, че продуктите на “Пандрол ” се създават от подробно подбрани гумени гранули. “Целият развой на произвеждане, планиране и доставка се прави по проекта за надзор на качеството, доказан от документа ISO 9001. Всяка доставка се съпровожда със документ за качество, квалифициран въз основа на проби. Един от тези документи е публикуван за доставката на ул. Граф Игнатиев ”, сподели инж. Замаро и даде на “Труд ” тези документи. Той увери, че системата, по която се прави новия релсов път доста ще понижи вибрациите от трамваите по улицата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР