Миналата седмица Европейската комисия даде одобрението си за пилотния проект,

...
Миналата седмица Европейската комисия даде одобрението си за пилотния проект,
Коментари Харесай

ЕС опипва почвата за използване на конфискувани руски активи

Миналата седмица Европейската комисия даде утвърждението си за пилотния план, чието осъществяване ще коства половин милион евро от наличните 40 милиона евро. Той ще обхване аспекти като приемане на наказания, заледяване на активи, конфискация на активи и наново въвеждане на иззетите активи в националната стопанска система за обществена приложимост, както и в бюджета на Европейски Съюз за обществени разноски в Украйна.

През май Комисията разкри проекти за улеснение на конфискуването на замразени активи, свързани със съществени противозаконни действия и обвинени нарушители, в това число тези, които заобикалят глобите на Европейски Съюз против Русия.

Идеята е към момента на начален стадий. За да стане факт, предлагането би трябвало да бъде утвърдено от водачите на Европейски Съюз. Според него обаче нарушаването на ограничаващите ограничения на Европейски Съюз ще бъде добавено към листата с закононарушения, което ще сътвори правно съображение за закононарушения и санкции в целия Европейски Съюз.

Такива общи правила на Европейски Съюз, на доктрина, биха улеснили следствието, наказателното гонене и наказването на причинителите, а в последваща стъпка - изземването на активи благодарение на основаната от Европейска комисия през март работна група.

Сътрудничеството обаче ще изисква съгласуване на всички равнища на правоприлагането на Европейски Съюз.

Предложеният пилотен план, когато бъде уточнен от Европейската комисия, има за цел да стане част от други източници на средства за възобновяване, които сега се създават взаимно от Европейската комисия и Киев в границите на неотдавна оповестената Платформа за възобновяване на Украйна. Иззетите източници са предопределени да бъдат разпределени въз основа на действието на " платформата ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР