Миналата седмица дълго подготвяното първо държавно посещение на крал Чарлз

...
Миналата седмица дълго подготвяното първо държавно посещение на крал Чарлз
Коментари Харесай

Крал Чарлз най-после го направи

Миналата седмица дълго подготвяното първо държавно посещаване на крал Чарлз и брачната половинка му беше осуетено. Двамата трябваше да дойдат на 26 март в Париж, само че поради митингите против пенсионната промяна във Франция пътуването им беше анулирано.
 Протестите в Париж трансформираха проектите на крал Чарлз и Камила
Разочароващо развиване за Чарлз и Камила

Когато даже кралят е заставен да се съобрази

Така първата аудиенция в друга страна на новия крал на Англия се оказа в Германия. Чарлз и Камила дойдоха този следобяд, 29 март, в Берлин. И бяха посрещнати с почести, присъщи за монарси.

21 топовни салюта поздравиха краля и кралицата-консорт още на летището на немската столица. На стъпалата на самолета те бяха посрещнати от държавния секретар Дьорте Дингер, шефът на държавния протокол на Германия Тил Кнорн и английския дипломат в Германия Джил Галард.
 Снимка 612266

Тържественото посрещане продължи и на едно от най-известните места в Берлин - Бранденбургската врата. Там Чарлз и Камила бяха приветствани от президента на Германия Франк-Валтер Щайнмайер и брачната половинка му Елке Бюденбендер.
 Снимка 612264

Кралски анализатори пък незабавно видяха индиректния метод, по който Камила отдаде респект на Елизабет Втора. Кралицата-консорт беше облечена в палто в ярко тюркоазен цвят и шапка с перо от паун. Точно в същия цвят и със същата украса на шапката е била облечена починалата кралица при последното си посещаване в Германия, разясняват от Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР