Миналата събота Бяла Слатина беше домакин на състезание по шосейно

...
Миналата събота Бяла Слатина беше домакин на състезание по шосейно
Коментари Харесай

В Бяла Слатина организираха състезание по шосейно колоездене /снимки/

Миналата събота Бяла Слатина беше хазаин на съревнование по шосейно колоездене купа "Бяла Слатина " в дисциплината "бягане по часовник ". Състезанието беше проведено взаимно от община Бяла Слатина и колоездачен клуб "Враца Велообщество ". В конкуренцията взеха присъединяване над 75 колоездача от всички краища на родината ни, като най-вече бяха от Враца и София. Преди огромното съревнование, уредниците бяха създали съревнование за деца с любителски колела от центъра на града до края му в посока село Бърдарски геран с обща дължина 2.5 км. В огромната конкуренция в дисциплината "бягане по часовник " колоездачите трябваше да създадат обиколка от изхода на град Бяла Слатина до село Бърдарски геран общо 13,2км обиколка.
С най-хубаво време беше Георги Начев от Троян, състезаващ се за колоездачен клуб "Сините камъни " от Сливен, който завоюва и купа "Бяла Слатина ".
Организаторите изричат особени благодарности на господин Стилиян Чомаковски и неговата компания „ Чомстил “, които бяха единствените спонсори на надпреварата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР