Миналата година точно на Велика събота Белослава и Евгени Йонови

...
Миналата година точно на Велика събота Белослава и Евгени Йонови
Коментари Харесай

Белослава и Евгени Йонови: Най-хубавото е, че ще бъдем с нашите родители на Великден

Миналата година навръх Велика събота Белослава и Евгени Йонови бяха в студиото на " Тази събота и неделя ", в този момент обаче двамата съблюдават традицията и към този момент са в техният морски дом. Семейството се включи онлайн оттова в предаването, ето какво споделиха.

" Най-хубавото е, че ще бъдем с нашите родители - с родителите на Евгени и с моите ", сподели Белослава.

" След тази година, в която по-рядко се виждахме - всички боледувахме, всички са с ваксини - това ще е един доста прекрасен фамилен празник за нас, тъй като ще бъдем дружно ", добавя певицата.

" Белослава прави яйцата, намерила е такива от домашни кокошки, които дори няма потребност да се боядисват - страхотни са ", сподели Евгени Йонов.

" Само с малко зехтин ги мажа и цветовете избухват още повече ", сподели Белослава яйцата, които боядисва в пастелни тонове.

" На смешка преди 25 години дойдохме тук и действително си заживяхме ", сподели Евгени за къщата на морето, в която живеят.

" Другото хубаво е, че всичките ни другари също заживяха към нас, което прави морето едно още по-щастливо място. Това е шанс и наслада за нас ", добавя Белослава.

Вижте какво още споделиха двамата във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР