Миналата година презентациите на изложението CES можеха да се проведат

...
Миналата година презентациите на изложението CES можеха да се проведат
Коментари Харесай

CES 2022 - изложение по време на криза

Миналата година презентациите на ревюто CES можеха да се проведат единствено виртуално заради пандемията на короната. Но от 5 до 8 януари 2022 година посетителите още веднъж ще бъдат допускани в изложбените зали в Лас Вегас. Дори в случай че компании като Amazon, General Motors, Гугъл, Microsoft, BMW, Mercedes, Continental или Intel желаят или да стоят надалеч от панаира, или съществено да лимитират плануваните си действия - шоуто би трябвало да продължи в Невада.

Все още е изцяло открит въпросът по какъв начин ще се приема миксът от живи презентации в Лас Вегас и интернет предавания. Скептиците към този момент подозират, че CES може да се изправи пред сходна орис като Cebit, който беше погубен от финансовата рецесия от 2008 година А в този момент дали коронакризата ще се трансформира също в палач на CES?

Шефът на изложбата Гари Шапиро продължава да излъчва оптимизъм и се базира на осъществяването на строгите условия, най-важното от които е всички участници би трябвало да бъдат изцяло имунизирани. В допълнение, коридорите за движание на посетителите. И заради многото отводи за присъединяване по този начин или другояче има задоволително място.

Съобщението, че CES, като световна сцена за нововъведения, също ще предложи на огромни и дребни компании от целия свят опцията да показват своите артикули, новите си марки и да построяват партньорства през 2022 година, наподобява малко предизвикателно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР