Миналата година Microsoft анонсира плановете си за производство на мобилни

...
Миналата година Microsoft анонсира плановете си за производство на мобилни
Коментари Харесай

Windows 10 за ARM процесори може да промени пазара на лаптопите

Миналата година Microsoft анонсира проектите си за произвеждане на мобилни компютри, основани на ARM процесора Snapdragon 835. За тази цел разработчиците интензивно работиха и сътвориха по този начин наречената операционна система Windows 10 за ARM процесори .

Сравнително наскоро Qualcomm даде обещание, че компютрите с тази Оценка за съвместимост би трябвало да излязат до края на 2017 година, само че ние на процедура по този начин и нищо не знаем за тях, като се изключи информацията, че ASUS, HP и Lenovo приготвят сходни устройства.

Тази седмица, на особено мероприятие проведено от Qualcomm  в Хонконг, Microsoft и Qualcomm споделиха още малко информация за това, какво да чакаме от ARM преносимите компютри с Оценка за съвместимост Windows. Qualcomm към момента чака тези мобилни устройства до края на годината, а Microsoft даде обещание на потребителите революционно време на самостоятелна работа. Корпорацията твърди, че потребителите ще зареждат тези таблети веднъж на няколко дни и ще могат интензивно да ги употребяват без зарядно в продължение на цялостен един ден. Microsoft самоуверено съобщи, че ARM компютрите с Windows 10 ще провокират революционни промени е промишлеността.

Ако ARM устройствата в действителност съумеят да предложат на потребителите всичко това, вероятно в действителност ще станем очевидци на огромни промени в мобилния пазар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР