Миналата година HBO GO добави изцяло нова секция, посветена на

...
Миналата година HBO GO добави изцяло нова секция, посветена на
Коментари Харесай

Европейските сериали на HBO до края на тази година

Миналата година HBO GO добави напълно нова секция, отдадена на европейските сериали. С този ход сподели, че европейските продукции не трябва да бъдат отписвани или подценявани, тъй като и те могат да бъдат качествени.
 HBO GO с нова секция за европейски сериали
HBO обича европейските сериали

Очакват ни девет сериала от Полша, Румъния, Унгария и Чехия

До края на годината остават още няколко седмици, само че това не значи, че няма какво да гледаме. " В сенките " и " Глутница " се завръщат с трети сезон, а " На мрачно " и " Храна за любовта " пък са новите оферти до края тази година.

" В сенките "

В първите два сезона на румънската драма с детайли на комедия видяхме по какъв начин Релу беше разкъсван от двойнствения живот, който живее. Официално всички знаят, че изкарва прехраната си като водач на такси, само че в действителност малко на брой са осведомени с това, че работи като събирач на задължения за авторитетен разбойник.

Във втори сезон видяхме какъв брой комплицирани могат да станат нещата, когато щерка му се омъжи за сина на шефа му. В новия сезон както свободата му, по този начин и цялостта на фамилията му ще бъдат заложени на карта.

Трети сезон на " В сенките " ще бъде в HBO GO от 20 ноември

" Глутница "

От първите два сезона на полския сериал разбрахме, че на границата сред Полша и Украйна могат да се случат доста неща, които са извънредно забавни и мистериозни.

И в двата минали сезона убийства разбуниха духовете и бяха в центъра на събитията. В третия ще забележим по какъв начин пограничният патрул е задържал двама мигранти, които се пробват да избягат от Полша в Украйна.

Големият въпрос е какви са претекстовете им и дали не крият нещо, а капитан Ребров още веднъж ще стане център на събитията. Заради следствието ще му се наложи да изостави комфорта на офиса си и да се насочи към границата.

Трети сезон на " Глутница " ще бъде в HBO GO от 6 декември

" На мрачно "

Действието в новия чешки сериал се развива през повратната 1989 година Съветският съюз се разпада, което кара цигуларката Мари и брачният партньор ѝ Виктор да се завърнат в Чехия откакто 12 години по насила са живели в Лондон.
 Снимка 453490

Завръщането им е обвързано с вярата, че почналата смяна ще доближи и до страната. Много бързо обаче Мари схваща, че са позволили огромна неточност. Скоро след завръщането им в Прага Виктор изчезва при неразбираеми условия.

Мари, несъмнено, няма никаква визия какво се е случило с него и дали въобще е жив. Неизвестността я кара да стартира лично следствие. Оказва се, че тя не е единствената, която търси Виктор - същото вършат секретните служи на още няколко страни.

И шестте епизода на " На мрачно " са налични в HBO GO

" Храна за любовта "

Испанският сериал ще ни потвърди, че храната и любовта вървят ръка за ръка. Лайа Коста и Гийермо Пфенинг влизат в основните функции на на безусловно непознати мъж и жена, които откриват любовта на най-неочакваното място.
 Снимка 453489

Двамата се срещат напълно инцидентно в приложение за храна и вземат решение да се срещнат онлайн. Бързо сверяват усетите си и схващат, че сред тях има доста повече общи неща, в сравнение с са предполагали.

От осемте епизода, режисирани от Изабел Койшет, би трябвало да разберем дали храната е добра основа да бъде стартирана нова обич.

" Храна за любовта " ще бъде в HBO GO от 25 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР