Миналата година Apple обяви своята услуга купи сега, плати по-късно“,

...
Миналата година Apple обяви своята услуга купи сега, плати по-късно“,
Коментари Харесай

Услугата Apple Pay Later вече е налична в САЩ

Миналата година Apple разгласи своята услуга „ купи в този момент, заплати по-късно “, наречена Apple Pay Later, следвайки към този момент построена формула от услугите на Affirm, Afterpay или Klarna в Съединени американски щати.

Сега компанията най-сетне започва услугата в Съединени американски щати, която ще разреши на потребителите да разделят заплащането на четири вноски в продължение на шест седмици.

С тази нова услуга за финансиране основаният в Купертино софтуерен колос дава обещание безпроблемен и сигурен метод за делене на разноските за дадена покупка, без да плащате рента върху нея. Потребителят ще може да кандидатства за Apple Pay Later заеми от $50 до $1000 за онлайн покупки в приложения за iPhone и iPad посредством Apple Pay.

„ Услугата Apple Pay Later е проектирана предвид на финансовото здраве за нашите консуматори, с цел да няма такси и лихви и да може всеки да ръководи вноските за покупката си от приложението Wallet. Това улеснява потребителите да взимат виновни решения, когато теглят заеми “, споделя Дженифър Бейли, вицепрезидент на Apple за Apple Pay и Apple Wallet.

Засега услугата е налична единствено за случайно определени консуматори, които ще получат ранен достъп до предварителната версия. Компанията прибавя, че възнамерява да предложи тази функционалност на всички консуматори, които дават отговор на изискванията, през идващите месеци.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР