Минаха 40 години. С времето истината ще излезе наяве. Ватикана

...
Минаха 40 години. С времето истината ще излезе наяве. Ватикана
Коментари Харесай

Мехмед Али Акджа: Москва поръча атентата срещу папата. България беше жертвен агнец на руските служби

Минаха 40 години. С времето истината ще излезе нескрито. Ватикана, Кремъл и Американското държавно управление знаят истината. Има една свръхземна истина. И по този начин, обвързвана с Кремъл. Истината е тази – Кремъл искаше да убие папата с полски генезис. Кремъл взе решение да убие полския папа. Истината е елементарна. Бях по отношение на тези, които работеха с съветските секрети служби. Стрелях самичък, както може да се види от документалните фрагменти. Стрелях два пъти. Един човек беше задоволителен. Стрелях единствено аз. Не е имало потребност от други хора.

Тогава мислех, че папата съставлява дивия капитализъм. А аз бях зложелател на капитализма. Но Ватикана и папата нямат нищо общо с това. По това време мислех по този начин, само че в този момент не мисля. Чувствах се по-силен без да мисля доста. Тероризмът не е заплатен от българското държавно управление. Българското държавно управление няма нищо общо. По това време тероризма беше финансиран от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Никой не е имал интерес да поддържа какъвто и да е тероризъм. Това беше акция на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) да дестабилизира западните страни. Не познавам персонално Карлос чакала. Обучаван съм на всичко. Един човек можеше да наподобява фашист, само че да е на работа на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Няма по-добра система от тази на Западна Европа.

Бил съм в София за 50 дни. Беше доста хубав град. Срещал съм се с турски контрабандист. Срещал съм се с съветските служби. Пистолетът го получих във Виена. Имаше проект за нападение на папата. Решението беше на Кремъл. С това бяха натоварени Съветските секрети служби. Те търсеха човек със популярност на фашист. Трябваше да бъдат заблудени Америка, Европа, Ватикана. Имаше и българи, които служеха на Съветския съюз. Например в България службите знаеха, че имам подправен индийски паспорт. Тези хора не ми демонстрираха персонални карти, само че споделиха, че би трябвало да отида за Италия. Те бяха по отношение на съветските служби.

Кой съответно ми подреди да убия папата? Съветското посолство в София. Заповедта беше от Кремъл. В София, тъй като е по-близо до Турция. Минах през Югославия и Виена. Това е. България беше инструмент на Съветския съюз.

Папата сподели, че българският народ е изцяло почтен. Той знаеше, че зад атентата стои Кремъл и Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Българите нямат виновност за атентата против папата. За това можем исторически да го потвърдим.

По това време аз показах българските имена. Не можеше да се посочва директно Кремъл. Българите бяха пожертвани. В шпионските игри се вършат тези неща. Личната драма на Антонов би трябвало да се възприема като жертва против комунизма. България към този момент не е марионетка на сталинизма. За да се прикрие отговорността на Съюз на съветските социалистически републики, трябваше да се приказва за България. Централно разузнавателно управление на САЩ разполагаше с документи, за това,че Кремъл стои зад атентата. Те ще разкрият, че точно Кремъл е гарант а атентата.

Беше нужна изкупителна жертва. Виждал съм се със Сергей Антонов в пандиза. Говори сме малко, само че в една студена война, постоянно се случват някакви човешки нещастия. Трябваше да трансформирам версиите си по това време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР