Милко Калайджиев не се разделя денонощно с фалшивия си мустак!

...
Милко Калайджиев не се разделя денонощно с фалшивия си мустак!
Коментари Харесай

Милко Калайджиев: Без мустак ще изплаша някой на улицата

Милко Калайджиев не се разделя непрекъснато с подправения си мустак! Буквално!

Фолкпевецът спи и даже се къпе с новия си неестествен аксесоар, който си поставя над горните устни със особено лепило. Милко не разрешава на никого да го види без окосмение под носа и по тази причина непрекъснато си го държи. Без мустак се появява само когато е гримиран и би трябвало да излезе да пее пред публиката на " Като две капки вода ".

През останалото време - зад кулисите на сцената и даже на кафенце с останалите участници под мартенското слънце артистът е с изкуствения мустак, оповестява " България Днес ".

" Позволявам единствено на брачната половинка ми и децата да ме виждат без мустак. Те бяха задоволително шокирани, по тази причина и не желая други хора да се стряскат, като ме видят. Сигурно мога да изплаша някого на улицата, в случай че го заговоря и той не успее да ме разпознае ", разяснява през смях свиленградският любим.

" Наричам го " бутафорен мустак ", защото не е същински, само че поразително наподобява на подобен. Ще бъда с него до края на шоуто, а по-късно ще си пусна още веднъж същински ", разяснява Калайджиев с тъжна нотка в гласа.

Въпреки че е на 67 години, Милко е прочут като един от най-суетните представители на фолкиндустрията. Той постоянно е с дизайнерски облекла, които понижават възрастта му с няколко декади. Освен това има гъста черна коса и показва младежко държание.

На идващия концерт на " Капките “ Калайджиев ще запее на съветски, превъплъщавайки се в великия Владимир Висоцки. Този път няма да е в женски облик, само че още веднъж ще се появи на сцената без мустак.

Въпреки смяната във визията си манията по Милко Калайджиев не стопира и придобива нови, недостигани до момента измерения. В обществените мрежи се появи фотография на юноша, който си е татуирал лицето на фолкпевеца. Телесната рисунка е направена до сърцето, с цел да може фенът да засвидетелства огромната си обич към изпълнителя. Момчето към този момент отхвърля да разкрие самоличността си, с цел да не отнесе лавина от насмешки, само че евентуално е доста гордо с татуировката си.

Милко е впечатлен от жеста към него. През последните години той колекционира фотоси и колажи на почитатели, свързани с визията и песните му. Макар и някои да са брутални, артистът приема всички смешки с възприятие за комизъм и не се сърди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР