Милионите последователи на 40-годишната Ким Кардашиян гадаят кой ще бъде

...
Милионите последователи на 40-годишната Ким Кардашиян гадаят кой ще бъде
Коментари Харесай

Ким Кардашиян омая известен адвокат

Милионите почитатели на 40-годишната Ким Кардашиян гадаят кой ще бъде идващият мъж в живота ѝ, още щом в началото се разбра за развода с 43-годишния рапър Кание Уест, с който бяха женени 7 години. Любопитството им към този момент е задоволено, тъй като, до момента в който трае бракоразводният развой, риалити звездата все по-често е забелязвана в компанията на 52-годишния правист, политически коментатор и кореспондент на CNN - Ван Джоунс.

Двамата се познават още от 2018 година, когато вземат присъединяване в среща за промяна в правосъдната система, напомня " Труд ". Новият фаворит на Ким е в бракоразвод от 2019 година Има две деца от 14-годишния си брак. Той е приключил Йейлския университет и е основал няколко организации с нестопанска цел с юридическа устременост. Точно тук се срещат ползите им с Ким Кардашиян, за която се знае, че е решила да получи юридическо обучение. В резултат на взаимната им работа с Ван, през 2018 година от пандиза е освободена Алис Джонсън, излежаваща доживотна присъда за това, че е работила за наркокартел. Тогава Ким персонално посещава президента в Белия дом и го моли да помилва дамата, която към този момент е прекарала 20 години в пандиза и е посочила примерно държание.

Хейтъри считат, че Ким ще употребява юридическите качества и връзки на новия мъж до себе си, с цел да построи кариера като юрист, както е използвала Кание Уест, с цел да се утвърди в света на модата.

Кардашиян от няколко години следва стъпките на татко си - Робърт Кардашиян, който беше един от най-знаковите юристи в модерната история на Съединени американски щати. Роб Кардшиян пази О Джей Симпсън в едно от най-публичните каузи за последните години. Симпсън бе упрекнат в убийството на някогашната си брачна половинка Никол Браун и Робърт Голдман. Робърт, който бе другар на Симпсън, бе част и от отбраната му, а брачната половинка му Крис Дженър, тогава Кардашиян, е най-близката другарка на убитата Никол. Съдебното дело утежнява връзките на двамата съпрузи, а с течение на процеса Робърт стартира от ден на ден да се убеждава във виновността на приятеля си. След края на делото те повече не си проговарят, а Крис и Робърт се развеждат. В последна сметка О Джей е приет за почтен пред съда, поради обществения напън, въпреки доказателствата много ясно да демонстрират, че точно той е направил бруталните убийства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР