Милиони норвежци и чужденци, които живеят или посещават Норвегия, ще

...
Милиони норвежци и чужденци, които живеят или посещават Норвегия, ще
Коментари Харесай

Норвегия е "затворена": премиерът предприема драстични мерки за спиране на коронавируса

Милиони норвежци и чужденци, които живеят или посещават Норвегия, ще бъдат наранени от фрапантния набор от ограничения, оповестени от министър председателят Ерна Солберг, написа уеб сайтът " Живот в Норвегия ". Норвегия всъщност " затваря " за две седмици в опит да спре бързото разпространяване на ковид и заболяването COVID-19.



Повече от 700 души са инфектирани в Норвегия - брой, който фрапантно се е нараснал през последните 48 часа. Въпреки че все още никой към момента не е умрял в Норвегия от заболяването, водачите на страната споделят, че това е неизбежно.
Всички учебни заведения, детски градини и университети би трябвало да бъдат затворени. Повечето обществени събития са неразрешени. Баровете и заведенията за хранене ще бъдат затворени.
Всеки, който e пътува. отвън скандинавските страни от 27 февруари, би трябвало да бъде под домашна карантина в продължение на 14 дни.
Супермаркетите ще останат отворени. Не е ясно обаче по какъв начин тъкмо се чака хората под домашна карантина да стигнат до там

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР