Милиони хора направиха своя еднозначен избор по време на референдума,

...
Милиони хора направиха своя еднозначен избор по време на референдума,
Коментари Харесай

Русия започна процедурата по присъединяването на Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон

" Милиони хора направиха своя еднопосочен избор по време на референдума ", съобщи при започване на речта си съветският държавен глава.

В Москва в Кремъл в залата " Свети Георги " стартира гала по присъединението към Русия на четири украински области - Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон. Кремъл разгласи анексирането след извършените допитвания, проведени от Русия, които провокираха остри реакции по целия свят.

Рано тази заран съветският президент Владимир Путин подписа укази, с които признава независимостта на Херсонска и Запорожка област. Донецка и Луганска области към този момент бяха приети от Москва за самостоятелни.

Най-интересното от изявление на съветският държавен глава:

Русия е подготвена за договаряния с Украйна.

Призоваваме киевския режим да почете избора на ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсонска област, единствено това може да бъде пътят към мира. Ние призоваваме режима в Киев неотложно да приключи военните дейности и да се върне на масата за договаряния. Ние сме подготвени за това. Това е казано доста пъти. Искам киевските управляващи и техните същински господари на Запад да ме чуят: хората в Донецк, Луганск, Херсон и Запорожие стават наши жители. Завинаги!.

Западът разчита на безотговорност

През цялото това време Западът търсеше и продължава да търси нов късмет да ни удари, да отслаби и унищожи Русия, за която постоянно са мечтали. Да разцепят страната ни, да настроят народите един против различен, да ги обрекат на мизерия и изгубване. Това не им дава мира, че в света има такава велика голяма страна, със своята територия, естествени благосъстояния, запаси, с хора, които нямат и в никакъв случай няма да живеят по нечии други заповеди. Те не желаят независимост, желаят да ни видят като колония. Не желаят равноправно съдействие, а обир. Искат да ни видят не като свободно общество, а като навалица от бездушни плебеи.

Нищо Няма да е като преди

Нищо към този момент няма да е както преди. Бойното поле към което ни прикани ориста - е бойното поле за нашия народ, за велика историческа Русия.

След речта си Владимир Путин подписа съглашения за приемане в Руската федерация на Донецка национална република, Луганска национална република, Запорожка област и Херсонска област с Денис Пушилин, Леонид Пасечник, Евгений Балицки и Владимир Салдо.

Видео:



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР