Милиони фенове на Сексът и градът очакват с нетърпение следващите

...
Милиони фенове на Сексът и градът очакват с нетърпение следващите
Коментари Харесай

Какво казва Саманта за секса

Милиони почитатели на " Сексът и градът " чакат с неспокойствие идващите 10 епизода, които ще тръгнат по HBO Max. Но паметният сериал ще продължи без еротичната кралица Саманта и това е голямо отчаяние за публиката. Ким Катрал от дълго време разгласи, че няма предпочитание да се включи за поредн път в играта.  Говори се, че както постоянно става дума за пари - актрисата била недоволна, че Сара Джесика Паркър като продуцент прибира лъвския къс от приходите на поредицата.

Ким Катрал е била омъжена три пъти - за Лари Дейвис, Андре Лайсън и Марк Ливинсън, с който се разделила, тъй като той бил захласнат от секса. Говорейки за персоналния си живот, актрисата признава, че се усеща самотна. " Много е мъчно да се съчетаят работа по 19 часа в денонощието и любовен живот ", споделя тя. Ето и главните правила на нейната героиня Саманта в секса, припомнени от Уомън.бг.  

1. Сексуалността ми е това, с което карам мъжете да ми извърнат внимание. После към този момент ги подчинявам с характерността си.

2. Знаеш какво е правилото... Идеален по всички параметри – ужасяващ в леглото.

3. Ало, 911, цялата пламтя!

4. Всички мъже, с които спим, въплъщават фантазиите ни – или кошмарите ни.

5. Ако задоволиш съответна еротична фикция на мъжа, постоянно има риск, че връзката ви ще завърши, а ти ще се чувстваш като идиотка, която го е правила на голф-игрище.

6. Докато не се омъжиш, светът е като шведска маса!

7. Шансовете мъжът да зареже едно момиче, в случай че му пусне на първа среща и в случай че не му пусне на десетата, са равни.

8. Сексът е нещо, протичащо се сред двама души, които се обичат. Или сред двама души, които обичат секса.

9. Да не се спи с мъжа на първа среща е предписание, което са измислили дамите, които никой не  иска, просто с цел да скапят настроението на нас – дамите, желани от всички!

10. Много е забавно - в случай че кажеш на мъж „ ненавиждам те “, ще имаш най-хубавия секс в живота си. Но в случай че му кажеш „ обичам те “, може би в никакъв случай повече няма да го видиш.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР