Милионерският син Божидар, който през лятото помля Mercedes Brabus GT

...
Милионерският син Божидар, който през лятото помля Mercedes Brabus GT
Коментари Харесай

Помните ли милионерското хлапе, дето потроши кола за 400 бона? Купиха му часовник за 72 504 лв.

Милионерският наследник Божидар, който през лятото помля Mercedes Brabus GT 63 за 400 000 лв. след запой в Слънчев бряг, не стопира да се хвали с първокласния си метод на живот и скъпите си придобивки за хиляди евро.

18-годишният юноша се фука с чисто нов златен Ролекс модел GMT-MASTER II, по-известен като Pepsi. Проверка на Lupa.bg сподели, че аксесоарът коства колосалните 37 100 евро или тъкмо 72 504 лева



Младеждът не се разделя с най-новия си часовник



През лятото Божидар помля брабус за 400 000 лв.

Божидар постоянно показва лайфстала си, който е обвързван със скъпи коли, марков алкохол и доста купони. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден, само че единствено ден след злополуката получи нова кола, която е не по-малко мощна и скъпа.



Ролексът

Новият часовник на младежа е от розово злато, с доживотна гаранция.  GMT-Master II разполага със заострена стрелка, която обикаля циферблата един път на всеки 24 часа, както и в двете посоки въртяща се рамка с 24-часова канара. Характерно оцветената 24-часова стрелка демонстрира референтното време вкъщи в първа часова зона, което може да се регистрира по скалата на рамката. Местното време на пътуващия елементарно се задава посредством „ приплъзване “ от час на час, с помощта на талантлив механизъм, ръководен посредством въртене на короната: часовата стрелка може да се контролира напред или обратно, без значение от стрелките на минутите и секундите. Това разрешава на пътуващия да се приспособява към новата си часова зона, без да се въздейства на прецизността на отчитане на времето. Младежът надали ще употребява по предопределение екстрите на скъпия аксеоар, а по-скоро се е сдобил с него с цел да се демонстрира в инстаграм и по родните клубове.



Припомняме, че бащата и чичото на Божидар са съсобственици на една от най-големите тържища за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР