Милионерите завидяха на бизнесмена Николай Динков-Нинджата. Той удари в земята

...
Милионерите завидяха на бизнесмена Николай Динков-Нинджата. Той удари в земята
Коментари Харесай

Милионерите завидяха на Нинджата. Купи си играчка за 860 бона

Милионерите завидяха на предприемача Николай Динков-Нинджата. Той удари в земята баровците у нас като си купи най-новото " Ферари " от Международното ревю в Букурещ, Румъния.

 Бизнесменът Николай Динков-Нинджата купи най-новото Ferari 296 GTB от Международното ревю в Букурещ

Благоевградският предприемач, който с изключение на потомствен паралия завоюва и няколко милиона от тотото, даде 430 000 евро за най - новото Ferari 296 GTB. Това е най-новото украшение в автопарка на семейство Динкови, второ Ferari и брониран Rolls - Royce Wraith V12, заяви уеб сайтът Пиринско.

През 2020 година милионерът Николай Динков даде близо 1 млн. лева за алено Ферари 488GTB Pista финален пестник на техниката на 2020 година.

 Бизнесменът Николай Динков-Нинджата купи най-новото Ferari 296 GTB от Международното ревю в Букурещ фотография 1

Милионерът Динков живее със фамилията си в имение на хълма на кв. Баларбаши над Благоевград. Любима му дестинация е Гърция, от където кръстосва света по вода и въздух. В южната ни съседка семейство Динкови имат голяма къща, където се любува и на супер първокласна и съвременна яхта за към 1 000 000 евро, която съгласно познавачи е най-скъпата в региона и една от най-модерните в страната.

„ Няма рецепта за благополучие. Като има пари, всичко е допустимо. Тайната е шансът ”, счита щастливият собственик на над 7 милиона лв., извоювани против един фиш за 3,40 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР