Милионерите и милиардерите са с нарцистични уклони и се мислят

...
Милионерите и милиардерите са с нарцистични уклони и се мислят
Коментари Харесай

Милионерите са самовлюбени и самонадеяни, но са по-стабилни в емоционално отношение

Милионерите и милиардерите са с нарцистични уклони и се мислят за специфични, само че за сметка на това са по-стабилни в прочувствено отношение от останалите хора, откри проучване, представено от в. "Дейли мейл ".

Проучване, извършено измежду 130 милионери в Германия, откри, че тези заможни хора са в множеството случаи екстровертни, самонадеяни, с високо мнение за себе си.

В изследването са взели присъединяване най-вече по-възрастни милионери. Но при тях не бил изгаснал духът на съревнованието и хвърлената ръкавица.

Експертите са сравнили отговорите на богаташите с личностни проби, взети от 23 хиляди елементарни жители. Авторът на проучването проф. Мариус Лекелт от университета в Мюнстер посочи, че направените заключения подхождат на стандартите, наложили се в обществото по отношение на заможните хора, макар че в някои връзки са малко пресилени.

Изследването, оповестено в английското списание по логика на психиката British Journal of Psychology, регистрира, че милионерите нормално са с по-добро обучение и са по-отворени за нови хрумвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР