Милионерът Грант Кардоне записа интригуващ клип, в който говори по

...
Милионерът Грант Кардоне записа интригуващ клип, в който говори по
Коментари Харесай

Милионер каза какво да НЕ правим, за да забогатеем преди 30

Милионерът Грант Кардоне записа завладяващ клип, в който приказва по тематики, свързани с финанси, недвижими парцели и пътя към това да станеш милионер. Във видеоматериала той изяснява споделя какво да вършим през 20-те си години, с цел да забогатеем, когато станем на 30, написа trafficnews.bg.

Ето и препоръките на Кардоне:

" Има редица финансови неточности, които хората вършат на 20-те си години. Номер едно е да вземете пари назаем, с цел да отидете в лицей. Ако се замислите, концепцията, че бихте взели назаем пари, с цел да отидете на някое място за четири или пет години, а не да печелите пари, е нелепа.

Второто нещо е концепцията, че ще се опитате да спестите пари. Спестявате за незабавни случаи. Спестявате за черни дни. Спестявате за бъдеще. Спестявате за пенсиониране. Не желаете да спестявате за никоя от тези аргументи. Това, за което си коства да спестите, е опцията един ден да си осигурите живот, който да не желаете да спестявате, което е еднакво на това да не спестявате.

Искате да заложите всичко в едно нещо и желаете това едно нещо да е несъмнено. Тоест би трябвало да търсите вложения, които ще се умножат с течение на времето сигурно. Тоест да имате гаранцията, когато лягате да спите, че през нощта парите ви генерират облага - 3 месеца, 6 месеца, 9 месеца - това нещо, в което сте вложили към момента ще бъде там в бъдеще.

Не инвестирайте рано, както ви споделят всички финансови списания. Не бих вложил и една стотинка за една акция, до момента в който нямах 100 бона в банката. Дотогава би следвало да се влага единствено във вас самите.

Това би трябвало да е първата ви инвестиция - във вас. Едва по-късно е рационално да се влага в друга компания, в която не познавате хората. Инвестирайте във ваш старт, във вашата компания и лично разширение. И тогава, когато започнете да генерирате сигурни облаги реинвестирайте. "

Грант Кардоне е американски бизнесмен и един от най-продаваните създатели, представители и мотиватори на New York Times. Неговите книги, аудио пакети и семинари дават на хората от всички професионални среди на практика принадлежности, нужни за построяването на личните им бизнеси по пътя към същинската независимост.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР