Милиардерът плейбой Матю Мелън почина на 53 години в рехабилитационен

...
Милиардерът плейбой Матю Мелън почина на 53 години в рехабилитационен
Коментари Харесай

Милиардер плейбой и любимец на Холивуд умря на 53 заради пристрастеност към лекарства

Милиардерът плейбой Матю Мелън умря на 53 години в рехабилитационен центъър в Канкун, Мексико. Дълго време Мелън употребяваше обезболяващ препарат, който провокира взаимозависимост, написа Mirror.

Както оповестява някогашната му брачна половинка Тамара Мелън, съосновател на Jimmy Choo, през 2016 година Матю решил твърдо да се лекува в клиника в Малибу и да остане там, колкото е нужно, само че опитът му да се избави от зависимостта се провалил. Матю има от Тамара имат една щерка и две деца от дизайнерката Никол Хенли.

Неговата гибел бе неочаквана освен за роднините му, само че и за приятелите му измежду които има значително холивудски звезди като Елизабет Хърли, английският китарист Ник Роджърс, дъщерята на великия Мик Джагър - Джейд и доста други.

Мелън е правоприемник на крупна банкерска фамилия, само че натрупва положение и от криптовалути, трансформирайки инвестиция от 2 млн. $ в 1 милиарда $.

През февруари списание Forbes писа за Мелън и за това по какъв начин е спечелил 1 милиарда $ от Ripple. В обявата той споделя, че криптовалутата му харесала, тъй като била една от дребното, които можели да се употребяват в банковата система.

“Това са 1 милиарда $ на процедура гратис. Спечелих тези пари, тъй като бях единственият, които искаше да вдигне ръка,” споделя той. “В фамилията ми ме смятаха за вманиачен, само че аз в действителност знаех, че това ще е джакпот.”

Кое е обезболяващото лекарство, предизвикало гибелта на Матю и доста други, което се продава и у нас, четете в Zdrave.to


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР