Милениалите, или родените около периода 1980-2000 година, са едно от

...
Милениалите, или родените около периода 1980-2000 година, са едно от
Коментари Харесай

Какво искат милениалите точно сега

Милениалите, или родените към интервала 1980-2000 година, са едно от най-големите провокации за марките сега. В Съединени американски щати да вземем за пример те са над 90 млн., с което броят им надвишава този на предходните две генерации.

„ Уошингтън Поуст “ разгласява изследване, поръчано от Goldman Sachs, една от най-старите капиталови банки в света, за това какво желаят и какво не милениалите. Някои от желанията им се откриват трайно, до момента в който други е допустимо да се трансформират във времето.

Какво не желаят?

Къща

Въпреки че един ден може и да изискат да го създадат, милениалите не са заинтригувани да си купят къща в близкото бъдеще, даже над 30% от тях са щастливи от това да живеят у дома с родителите си.

Телевизор

Повече от половината от респондентите в изследването означават, че нямат желание да си купуват тв приемник в близкото бъдеще и не се вълнуват от тази тематика като цяло. Вместо това, те „ употребяват “ телевизионни излъчвания и филми посредством преносимите компютри, таблетите и други устройства с интернет връзка.

Кола

Много от младежите са последователи на споделените пътувания и публичния превоз и биха предпочели тях пред закупуването на персонално транспортно средство, а благодарение на услуги като Uber, Spark и Lime имат задоволително варианти.

Какво желаят?

Да е на ниска цена

В съпоставяне с предшестващите ги генерации, милениалите избират цената пред качеството, което значи, че вложението на по-малко средства е по-важно от тях, в сравнение с фактори като устойчивост, материали, вложени в направата, и други.

Да бъдат здрави

Те в действителност желаят да спортуват и да се хранят здравословно. Значителна част от тях избират да заобикалят неприятни привички като пушенето на тютюневи произведения и пиенето на алкохол.

Спортни артикули

Много от милениалите имат повече спортни артикули – облекло и обувки, както и джаджи, свързани със следенето на здравословното положение.

Социални мрежи

Младежите значително зависят от обществените медии в осъществяването на свои действия от всекидневието – от избора тук-там за ядене, през връзката с другари и търсенето на нова работа до решението какво желаят да си купят. Според друго проучване 34% от хората милениалите са съгласни със мнението „ когато един бранд употребява обществените медии, аз го одобрявам повече “.

По материал на Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР