„Милениал” поколението, или хората родени между 1981 и 1996 г.,

...
„Милениал” поколението, или хората родени между 1981 и 1996 г.,
Коментари Харесай

Поколението, което ще движи пазара на недвижими имоти

„ Милениал” поколението, или хората родени сред 1981 и 1996 година, ще има максимален дял в работна мощ през новото десетилетие и надлежно ще въздейства най-съществено на имотните пазари по света. Очаква се това да докара до обилни трансформации, като по-масирано нахлуване на гъвкави решения за работа отвън офиса, трансформацията на офис постройките към повече улеснения и услуги, както обособяването на нови жилищни зони в периферията на огромните градове. Това са част от заключенията в проучването „ Demographic Shifts: The World in 2030 “ на консултантската компания Cushman & Wakefield, чийто сътрудник за България е Forton.

През новото десетилетие ще станем очевидци на две основни трансформации. Първата е излизането от пазара на труда на 693 млн. бейби-бумъри, т.е. родените сред 1946 и 1964 година Втората е навлизането на 1.3 милиарда души от така наречен потомство Z (родените след 1996 г.) в редиците на работната мощ. Тези трансформации, дружно с възходящата значителност на „ милениал” поколението ще трансформират метода, по който хората живеят, работят, пазарят и се забавляват и това би трябвало да се има поради от вложителите на имотните пазари.

„ Тези трендове на трудовия пазар ще са мотор на напредък в световен проект през идващите години. За да запазят темповете си на развиване, огромните градове ще би трябвало да се утвърдят като места, които притеглят висококвалифицирана работна ръка и по едно и също време с това оферират най-хубавите благоприятни условия за ползвателите и вложителите на имотните пазари “, разяснява създателят на проучването Доминик Браун, който дава отговор за изследванията и анализите в Азия и Тихоокеанския район в Cushman & Wakefield.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР