Милена Иванова, жената, с която журналистът Милен Цветков имаше връзка

...
Милена Иванова, жената, с която журналистът Милен Цветков имаше връзка
Коментари Харесай

Баща от Русе се оплака: Последната жената до Милен Цветков е безскрупулна шарлатанка!

Милена Иванова, дамата, с която журналистът Милен Цветков имаше връзка до самата си гибел, e най-обикновена шарлатанка. Хитрушата бе упрекната от десетки хора, че ги е подвела с прогнозите си, макар че ги е оскубала със солидни суми.

Милена издаде книга в навечерието на годишнината от гибелта на журналиста. В томчето, озаглавено „ 379 дни с Милен Цветков ”, нумероложката описа за дните, прекарани с него. Творбата обаче отприщи вълна от гневни мнения в обществените мрежи. Нумероложката, която е претрупана с задължения поради афиширането на връзката си с Милен след гибелта му, разгневи феновете на журналиста. Те упрекват последната жена в живота му, че е осребрила любовта си, изкарвайки пари посредством спомените си за тв водещия. „ Милен най-вече мразеше тъкмо това, което Милена направи – да се вадят на показ сакрални моменти от живота му и да се споделят с познати и непознати ”, недоволстват другари на убития в зверска злополука публицист.

Русенецът Александър Александров също изрази възмущението си от Милена. Синът му Александър носел неговото име, само че съгласно астроложката това щяло да донесе злощастие на момчето.

„ Тази жена е безскрупулна. Изпитах го на личен тил. Успя да изманипулира майката на детето ми да му смени името, тъй като неговото било с три кармични кръста, съгласно нейните неуместни нумерологични калкулации. Колко пари съумя да й измъкне, концепция нямам ”, оплака се в обществените мрежи Александър. Разумът в разногласието с жена му въпреки всичко надвил и хлапето запазило рожденното си име.

Както е известно, Цветков има две деца от две разнообразни дами. Първородната му рожба Калина, която през днешния ден е на 25 и живее с майка си Йорданка Начева в Нидерландия, е щерка на Милен от първия му брак. Години по-късно той отново откри любовта в лицето на някогашната масажистка Ивета Гоцова. През август 2012 година тя му роди наследник, който кръстиха Боян, само че двамата по този начин и не подписаха брак. След трагичния случай астроложката доби известност като последната му обичана и зачести изявите си в предаването „ На кафе ”, където има лична графа с астрологични прогнози. Водещ е на редица нумерологични образования, курсове и семинари, а искащите да вземат участие са стотици. Автор е на многочислени публикации и дневни нумерологични прогнози за разнообразни издания и уеб сайтове - задължения, за които преди да нашуми като последната жена в  живота на Милен Цветков, можеше единствено да мечтае. Цената на услугите й пък са едни от най-високите в сектора, писа Уикенд.
   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР